Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με
Jason Qin

Τηλεφωνικό νούμερο : 0086 136 8684 0889

WhatsApp : +8613686840889

Ποια είναι η προοπτική πρόβλεψης της αγοράς για το 2021-2026;

October 25, 2021

Η παγκόσμια αγορά επιτροπής επίδειξης tft-LCD επέτυχε μια αξία 164 δισεκατομμυρίων Δολ ΗΠΑ το 2020, που οδηγήθηκε από την αύξηση της απαίτησης για τα καταναλωτικά ηλεκτρονικά. Βοηθημένη από τη αυξανόμενη ζήτηση στους εκπαιδευτικούς και εμπορικούς τομείς, ειδικά στις αναπτυσσόμενες περιοχές, η βιομηχανία αναμένεται για να βεβαιώσει μια περαιτέρω αύξηση της περιόδου πρόβλεψης 2021-2026, που αυξάνεται σε ένα CAGR 5,2%. Η βιομηχανία προβάλλεται για να φθάσει σε 223 δισεκατομμύρια Δολ ΗΠΑ ως το 2026.

Η λεπτολόγη ερευνητική μεθοδολογία EMR ερευνά βαθιά στη βιομηχανία, που καλύπτει τις πτυχές μακροεντολής και μικροϋπολογιστών της βιομηχανίας. Με βάση τα μεγέθη της, η αγορά μπορεί να τέμνεται στο μεγάλο μέγεθος και το μέσο και μικρό μέγεθος. Βάσει της εφαρμογής, η βιομηχανία μπορεί να τέμνεται στις τηλεοράσεις, κινητά τηλέφωνα, όργανα ελέγχου, κινητά PC, και αυτοκίνητος, μεταξύ άλλων. Οι σημαντικότερες περιφερειακές αγορές για την επιτροπή επίδειξης tft-LCD είναι Βόρεια Αμερική, Ευρώπη, οι ειρηνικοασιατικές, Λατινική Αμερική, και η Μέση Ανατολή και η Αφρική, με τη λογιστική της Βόρειας Αμερικής για το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς. Οι παίχτες κλειδί στην ανωτέρω βιομηχανία περιλαμβάνουν τη Co. ΕΠΕ ηλεκτρονικής της Samsung, την Α.Ε. της LG Electronics, την αιχμηρή εταιρία, Optronics Corp Co. τεχνολογικής ομάδας BOE, ΕΠΕ, και Au, μεταξύ άλλων.

Η ερευνητική μεθοδολογία EMR χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό αναλυτικών εργαλείων εξεχουσών θέσεων και την πείρα της ιδιαίτερα ολοκληρωμένης ομάδας τους, επομένως, παρέχοντας στους πελάτες τους τις ιδέες αγοράς που είναι ακριβείς, αγώγιμες, και τους βοηθούν να παραμείνουν μπροστά από τον ανταγωνισμό τους.