Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με
Jason Qin

Τηλεφωνικό νούμερο : 0086 136 8684 0889

WhatsApp : +8613686840889

Shenzhen Yida Technology Co., Ltd

Co. τεχνολογίας Yida Shenzhen, ΕΠΕ

  • Shenzhen Yida Technology Co., Ltd
  • Shenzhen Yida Technology Co., Ltd
  • Shenzhen Yida Technology Co., Ltd
  • Shenzhen Yida Technology Co., Ltd
  • Shenzhen Yida Technology Co., Ltd
  • Shenzhen Yida Technology Co., Ltd
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Μάρκες YIDA Αριθμός Υπαλλήλων >50
Ετήσιες πωλήσεις >5000000 Ιδρύθηκε Έτος 2014
Εξαγωγή pc 80% - 90%
Εισαγωγή

Co. τεχνολογίας Yida Shenzhen, ΕΠΕ που καθιερώνονται το 2014, ένας κύριοι κατασκευαστής και ένας υπεύθυνος για την ανάπτυξη των εμπορικών επιδείξεων LCD με τη δυνατότητα 6000sqm σε Shenzhen Κίνα. είμαστε κυρίως περίπτερο πληροφοριών προϊόντων, περίπτερο οθόνης αφής, περίπτερο διανομέων εισιτηρίων, περίπτερο κατάθεσης, απλό περίπτερο του ATM, περίπτερο διαφήμισης, υπαίθριο περίπτερο, κ.λπ. Με υψηλό - τα ποιοτικά πρότυπα, λεπτολόγη εργασία, αυστηρός ποιοτικός έλεγχος, επαγγελματική υπηρεσία, Yida στοχεύουν να παρέχουν στους πελάτες, τους διανομείς και τους προμηθευτές μας υψηλό - ποιότητα και afforadable προϋπολογισμός.

 

Η ομάδα Ε&Α μας έχει αναπτύξει το προϊόν εκατοντάδων κυρίως συμπεριλαμβανομένου του οργάνου ελέγχου CCTV LCD FHD σε 8» - 86», ΈΚΑΝΑΝ τον τηλεοπτικό τοίχο, το υπαίθριο αδιάβροχο ψηφιακό σύστημα σηματοδότησης, την επίδειξη διαφήμισης LCD, την επίδειξη αγγελιών οθονών επαφής, την αφή όλος--ένα PC, τον υψηλό παίκτη αγγελιών φωτεινότητας, τη διαφανή οθόνη, τον αρρενωπό παίκτη αγγελιών ασύρματων δικτύων 4G/Wifi, τη συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων λεωφορείων, την αγγελία και τη συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων. Τα προϊόντα μας είναι εύκολο να λειτουργηθούν και έχουν χρησιμοποιηθεί ευρέως σε ποικίλες περιοχές όπως τον έλεγχο ασφάλειας, χρηματιστήρια, κέντρα ελέγχου της κυκλοφορίας, αερολιμένες, κέντρα μέσων, δημόσιος χώρος, λεωφόροι αγορών, τράπεζες, σχολεία, νοσοκομεία, σταθμοί μετρό λεωφορείων, ξενοδοχεία, κτήρια κτημάτων. Έτσι πρέπει να επεκτείνουμε την επιρροή μας αρχειοθετημένη πολύ γρήγορα και κερδισμένο επίσης μια καλή φήμη στην παγκόσμια αγορά.

 

Μας στείλετε τις απαιτήσεις σας, θα σας προσφέρουμε την καλύτερη λύση στα προγράμματά σας.

Κίνα Shenzhen Yida Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Shenzhen Yida Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 1Κίνα Shenzhen Yida Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 2Κίνα Shenzhen Yida Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 3

Κίνα Shenzhen Yida Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ιστορία

Το Shenzhen Yida είναι μια τελική ανάπτυξη αυτοεξυπηρετήσεων, σχέδιο και κατασκευαστής, καθώς επίσης και ένα σημαντικό περπάτημα στην πρώτη γραμμή της σφαιρικής επιχείρησης περίπτερων μεταρρύθμισης. Παρέχουμε περισσότερες από 30 χώρες και περιοχές, τους πελάτες και τους υπεύθυνους για την ανάπτυξη ένα ευρύ φάσμα υψηλού - ποιότητα LCD.
Με την ανάπτυξη 7 ετών, η τεχνολογία Shenzhen Yida έχει γίνει ένας από τους κύριους προμηθευτές του εμπορικών ψηφιακών συστήματος σηματοδότησης και των επιδείξεων, έχει τη μεγάλη έκταση του advetising φορέα LCD από 19» σε 98», μπορεί να είναι για την εσωτερική και υπαίθρια εφαρμογή, αρρενωπή με το λογισμικό ή τα Windows τηλεχειρισμού, το πρόγραμμα cOem και προσαρμογής ODM είναι επίσης ευπρόσδεκτο.
Τα κύρια προϊόντα μας περιλαμβάνουν αλλά κανένα που περιορίζεται στον τηλεοπτικό τοίχο LCD, την εκπαίδευση και την οθόνη αφής αιθουσών συνεδριάσεων διαλογικό Whiteboard, περίπτερο πληρωμής αυτοεξυπηρετήσεων, περίπτερο οθόνης αφής AIO, ψηφιακό σύστημα σηματοδότησης wifi LCD, LCD που διαφημίζει το έξυπνο τοτέμ σταθμών τηλεφωνικής χρέωσης, ανελκυστήρας και ανυψώνουν την έξοχη λεπτή οθόνη διαφήμισης, τον υπαίθριο φορέα αγγελιών τοίχος-υποστηριγμάτων, το υπαίθριο floorstanding περίπτερο διαφήμισης, τα προϊόντα κ.λπ. κιβωτίων συσκευών αναπαραγωγής πολυμέσων οργάνων ελέγχου, cOem και οθόνης ODM LCD.

Υπηρεσία

Η Co. τεχνολογιών Yida Shenzhen, ΕΠΕ έχει καθιερωθεί από το 2015 ως επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας. Είμαστε ένας από το cOem/το εργοστάσιο σημαδιών ODM LCD, η προσαρμογή των προϊόντων για να προσαρμόσει τις ανάγκες σας είναι η δύναμη και η αποστολή μας. Η Ε&Α μας έχει τους περισσότερους σχεδιαστές than10 και μηχανικούς δομών, οι οποίοι μπορούν να σιγουρευτούν για να δώσουν τη φαντασία σας στα πραγματικά προϊόντα. Εάν κοιτάζετε για να δημιουργήσετε τα πρωτότυπα ή να αρχίσετε τη μαζική παραγωγή σε ένα πολύ συγκεκριμένο πρόγραμμα, εμείς και να σας βοηθήσει να επιτύχετε τα οράματα και τους στόχους σας.
Το εργοστάσιό μας είναι κάτω από την πιστοποίηση του ISO 9001. Πολλά από τα προϊόντα μας πιστοποιούνται επίσης, από το CE, τη FCC και RoHS σε UL. Εάν απαιτείτε τις συγκεκριμένες πιστοποιήσεις, παρακαλώ μας ενημερώστε. Η ομάδα ηλεκτρολόγου μηχανικού μας θα σιγουρευτεί τα προϊόντα ότι μας καθορίζονται τα πρότυπα και τις ανάγκες σας.
Παρέχοντας τα οικονομικώς αποδοτικά προϊόντα και τις προσανατολισμένες στους πελάτες υπηρεσίες, Yida έχει γίνει ο συνεργάτης ODM/cOem διάφορων παγκόσμιας ποιότητας επιχειρήσεων. Τα προϊόντα μας έχουν εξαχθεί σε πάνω από 40 παγκόσμιες χώρες.
Η υποδοχή εσείς εκτίμησε τους συνεργάτες για να μας επισκεφτεί και να αρχίσει την επιχείρηση στα αμοιβαία οφέλη από κοινού. Ευχαριστίες!

 

Κίνα Shenzhen Yida Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Η ομάδα μας

Είμαστε ομάδα και εργαζόμαστε μαζί, κάθε χρόνο θα αναπτύξουμε μια ετήσια δραστηριότητα και το ταξίδι σε άλλες πόλεις. έτσι ώστε ο υπάλληλός μας μπορεί να θεωρήσει ότι είναι μια από την οικογένεια, απολαύστε επίσης χαλαρώνει το χρόνο μετά από σκληρά να εργαστεί.  Φροντίζουμε κάθε ένα από το προσωπικό μας και λατρεύουμε το χρόνο που είμαστε από κοινού.

 

 

Κίνα Shenzhen Yida Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

Κίνα Shenzhen Yida Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 1