Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με
Jason Qin

Τηλεφωνικό νούμερο : 0086 136 8684 0889

WhatsApp : +8613686840889

Γραμμή Παραγωγής

Υιοθετούμε την προηγμένη γραμμή παραγωγής, ο χρόνος παράδοσης είναι πολύ γρήγορος. Κάθε γραμμή παραγωγής με τους εργαζομένους ποιοτικού ελέγχου. Μπορούμε να εγγυηθούμε ότι κάθε παραγωγή μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις σας.

 

Ο μηχανικός μας θα πάρει τα μέρη σε όλο το σχεδιασμό προγράμματος και θα είναι responbilbe όλη η λεπτομερής εργασία. Όταν το προϊόν τελείωσε, θα ελέγξουν την ποιότητα και θα τους εξετάσουν άμεσα. Έτσι η ποιότητα θα είναι μέχρι όλα τα πρότυπα

 

Shenzhen Yida Technology Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Shenzhen Yida Technology Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

 

 

Shenzhen Yida Technology Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

Shenzhen Yida Technology Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

OEM / ODM

Με τη professioal ομάδα Ε&Α και την ακριβή τοποθέτησή της προς το σχέδιο, η ποιότητα των προϊόντων, στόχευσε να εξυπηρετήσει τις σφαιρικές ανάγκες της αγοράς μέσων διαφήμισης, Yida έχει επίσης πολλά έτη εμπειρίας να κάνει το cOem και την υπηρεσία ODM διεθνώς. Μετά από την αρχή «δημιουργήστε τα φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα για να προστατεύσετε το σπίτι μας», και με το πνεύμα εργασίας «τίμιου, του επαγγέλματος, της καινοτομίας και της αποδοτικότητας», Yida ήταν σε θέση να εφοδιάσει τους πελάτες με τα ανώτερα προϊόντα και την πρώτης τάξεως υπηρεσία.

 

Shenzhen Yida Technology Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Ε & Α

Η Co. τεχνολογίας Yida Shenzhen, ΕΠΕ εστίαση στο σχεδιασμό, την έρευνα και να αναπτυχθεί, της κατασκευής και της πώλησης LCD Kiosk.We πρέπει περισσότερο από μόνος-αναπτυγμένα τα 50+ σχέδια και τις φόρμες για σας να επιλέξει από. Απελευθερώνουμε τουλάχιστον δύο νέα προϊόντα για να συναντήσουμε μηνιαία τις πρόσφαές τάσεις αγοράς. Με την πλούσια εμπειρία και τις διακριτικές υπηρεσίες μας, έχουμε αναγνωριστεί ως αξιόπιστος προμηθευτής για πολλούς διεθνείς αγοραστές.

 

Οι πεπειραμένοι μηχανικοί μας είναι έμπειροι στη χρησιμοποίηση του αποδοτικού εξοπλισμού, σε διευκόλυνση σε μας για να καλύψουν τις προσαρμοσμένες απαιτήσεις σας. Με μια ετήσια ικανότητα παραγωγής 1,000,000pcs, μπορούμε να γεμίσουμε τις μαζικές διαταγές σας εύκολα. Για να εξασφαλίσει ποιότητα, έχουμε περισσότερα από δέκα QC μέλη για να πραγματοποιήσουμε την ακριβή επιθεώρηση σε κάθε στάδιο: εισερχόμενη επιθεώρηση (IQC), επιθεώρηση -διαδικασίας (IPQC) και τελική επιθεώρηση (FQC). Έχουμε εισαγάγει επίσης τον εξοπλισμό δοκιμής, τα οποία επιτρέπουν σε μας για να κάνουν τα προϊόντα που συναντούν τα διεθνή πρότυπα. Τα προϊόντα μας πωλούν καλά σε εσωτερικό και τις διεθνείς αγορές, όπως οι χώρες 37+ στον κόσμο συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, τη Μεγάλη Βρετανία, την Ισπανία, τη Βραζιλία, την Αυστραλία, κ.λπ., και ευνοϊκά αξιολογώ από τους πελάτες.

Καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικός τι η τέλος-ποιοτική μηχανή μπόρεσε να φέρει στα λαμπρά και σταθερότερα οδηγημένα προϊόντα οθόνης για σας.

Η επένδυσή μας στην πιό πρόσφατη τεχνολογία επίσης εξασφαλίζει ότι μπορούμε να προσφέρουμε την ανταγωνιστική τιμολόγηση για να σας καταστήσουμε ικανοποιώ?ς. Τέσσερις αυτοματοποιημένες γραμμές παραγωγής επιτρέπουν σε μας για να επιτύχουν μια υψηλότερη παραγωγή διατηρώντας το ίδιο υψηλής ποιότητας προϊόν.

 

Shenzhen Yida Technology Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0