Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με
Jason Qin

Τηλεφωνικό νούμερο : 0086 136 8684 0889

WhatsApp : +8613686840889

Ιδέες στην ψηφιακή παγκόσμια αγορά συστημάτων σηματοδότησης στο επόμενο έτος

September 17, 2021

Η ψηφιακή αγορά συστημάτων σηματοδότησης αναμένεται για να αυξηθεί σε ένα σύνθετο ποσοστό ετήσιας ανάπτυξης 11,67% κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης για να φθάσει σε ένα μέγεθος αγοράς US$11.372 δισεκατομμύριο το 2022 από US$5.250 δισεκατομμύριο το 2019.

Επιχειρήσεις αναφερθείσες

  • Samsung

  • Εταιρία της Panasonic

  • Αιχμηρή εταιρία

  • Εταιρία της Sony

  • BrightSign LLC

  • LG Electronics

  • Microsoft Corporation

  • Intel Corporation

  • Τεχνολογία KeyWest, Α.Ε.

 

Το ψηφιακό σύστημα σηματοδότησης μπορεί να αναφερθεί ως ηλεκτρονικό σύστημα σηματοδότησης. Το σύστημα σηματοδότησης είναι το σχέδιο, ή μια ομάδα σημαδιών και συμβόλων, που χρησιμοποιείται για το μάρκετινγκ. Το ψηφιακό σύστημα σηματοδότησης χρησιμοποιεί τις τεχνολογίες όπως το LCD, των οδηγήσεων, και η προβολή του περιεχομένου επίδειξης, συμπεριλαμβανομένων των ψηφιακών εικόνων, των τηλεοπτικών, ρέοντας μέσων, & των πληροφοριών και είναι δημόσια διαστήματα, συστήματα μεταφορών, μουσεία, στάδια, μαγαζί λιανικής πώλησης, ξενοδοχεία, και εστιατόρια, κ.λπ. για να παρέχει, εκθέσεις, μάρκετινγκ, και υπαίθρια διαφήμιση. Η τεχνολογία χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο για να παραδώσει τις ενημερωμένες πληροφορίες γρήγορα και εύκολα στο κοινό, να ελαχιστοποιήσει τη γραφική εργασία, να κάνει το περιεχόμενο διαφήμισης και μάρκετινγκ ελκυστικότερο μέσω των ζωτικοτήτων, και να βελτιώσει την εμπειρία χρηστών. Πολλοί ψηφιακοί προμηθευτές συστημάτων σηματοδότησης προσφέρουν τις επιλογές προσαρμογής για τα προϊόντα τους, που καθιστούν το προϊόν πιό προσοδοφόρο για τους τελικούς χρήστες τους. Το ψηφιακό σύστημα σηματοδότησης εξαρτάται majorly από τα τμήματα υλικού για να εξασφαλίσει την παράδοση του υψηλής ποιότητας περιεχομένου.

Αυτές οι επιδείξεις έχουν αντικαταστήσει τις οθόνες παραδοσιακών μικρές και μικροϋπολογιστής-επίδειξης με των μεγάλα τοίχος-ταξινομημένα οδηγήσεων και τα LCD, που χρησιμοποιούνται στις διάφορες βιομηχανίες. Σχεδιάζονται για τις εφαρμογές που απαιτούν τους προμηθευτές για να δεσμεύσουν τους πελάτες/τα ακροατήριά τους με την ευρύτερη γωνία εξέτασής τους και για να εξαγάγουν τη μέγιστη αποτελεσματικότητα από τα μηνύματα μάρκετινγκ. Δεν είναι πλέον ακριβώς μια απλή οθόνη που επιδεικνύει το χρόνος-ενορχηστρωμένο περιεχόμενο. Ζούμε σε μια ηλικία όταν μπορούν οι βιομηχανίες, οι δημιουργοί, και οι φορείς παροχής υπηρεσιών να επιλέξουν κατά βούληση από μια ποικιλομορφία των επιλογών υλικού να εξυπηρετήσουν οι στόχοι τους. Επιπλέον, οι περιθωριακές λύσεις λογισμικού, όπως Intuiface, έχουν βρεί ακόμη και τα προϊόντα που εξουσιοδοτούν ακόμη και τις μη τεχνικές ομάδες για να υιοθετήσουν τις σύγχρονες τεχνολογίες με την ελάχιστες προσπάθεια και την εμπειρία. Εδώ είναι μια περίληψη νυχιών του αντίχειρα μερικές από τις ευνοημένες τεχνολογίες. Με τη μεταλλαγμένη τεχνολογία επίδειξης, οι πληροφορίες παρέχονται με ένα μεταλλαγμένο σχήμα που περιλαμβάνει την κίνηση και τις εικόνες για να προωθήσει μια επιχείρηση αποτελεσματικότερα από τους παραδοσιακούς τρόπους στους πελάτες. Επιπλέον, η ολοκλήρωση της βιομετρικής τεχνολογίας με τα σύγχρονα μεταλλαγμένα σημάδια έχει αναπτύξει τα προϊόντα, όπως οι πορείες θερμότητας διαδρομής και η καταδίωξη βλέμματος. Η τεχνολογία καταδίωξης βλέμματος βοηθά στην εντόπιση της περιοχής, η οποία είναι συσσωρευμένη με έναν μεγαλύτερο αριθμό καταναλωτών, με αυτόν τον τρόπο βοηθώντας τις επιχειρήσεις για να ακολουθήσει τη συμπεριφορά των καταναλωτών για το αποτελεσματικό μάρκετινγκ. Κατά συνέπεια, η αυξανόμενη χρήση της προαναφερθείσας τεχνολογίας αναμένεται για να ενισχύσει την απαίτηση προϊόντων κατά τα επόμενα χρόνια.